Känns som evigheter!!

Innan vi åker tillbaka till Paradiset. Saknar Brasilien oerhört mkt. Det är så underbart där borta.
Vakna upp vid sju på morognen och veta att man inte har någon form av ansvar, det enda man måste tänka på är att smörja in sig med solskyddskrämer.
Just nu känns det som det är evigheter innan vi åker tillbaka, men jag vet att 5 månader går fort. Så det är bara att bita ihop en stund till coh det är det klart värt.











Nu jävlar får jag sätta fart.

Klockan är snart fem på eftermiddagen och jag har inte fått mkt gjort. Om en timme kommer Mr A hem och då är det meningen att den snälla husfrun alltså undertecknad ska ha dammsugit torkat golven samt gjort iordning middag. Of course är detta inte något som jag blivit tillsagd att göra utan något som snarare måste bli gjort idag  helst. Eftersom resten av veckan kommer gå åt till arbete. Så det är nog dags för mig att börja röra på mitt feta arsle om jag ska få någonting gjort här hemma. Börjar nog med att ta en cigg på balkongen.


//jenni

Diary of the dead

Varsågod Angelica. En zombie rulle som du kan slappa till då du vill få tiden att gå.
Man får inte ha så höga förväntningar av dessa filmer utan ta dom för vad dom är.
Får grymt låga poäng. Men som sagt den får tiden att gå och du kan lätt vika tvätten under tiden utan att vara rädd för att missa något





svensk hetta är inte min kopp te!

Trött!

Är vad jag blir av värmen.
Orkar inte göra något alls. Samt att min kära mage krånglar på som vanligt.
Har varit på väg någon timme nu med att få igång dammsugaren men motivationen finns helt enkelt inte där.
Tror jag ska dra på nån rulle på datorn och lägga mig och halv dåsa en stund.

// jenni


Ibland vaknar man upp!

Och inser att man kanske inte är den man trodde sig vara.
Man kanske inte var den här snälla omtänksamma människan som man trodde alla tyckte så bra om.
Man kanske inte alltid hade rätt då man tyckte att man gjorde något snällt och godhjärtat.
Egentligen kanske man bara var egoistisk och i själva verket tänkte på sig själv i första hand.

Men borde det egentligen vara något problem något fel. Vem har bestämt vad som är rätt och fel när det gäller hur människor hanterar saker och ting?
Själv har jag nog blivit en egoistisk människa nu den sista tiden som gått. Lärt mig att stänga av då jag inte vill lyssna på saker som sårar. Lärt mig inse att alla inte går att lita på. Endast på grund av att rädda mitt eget skinn.

Har en gång förut sållat bort människor i min bekantskapskrets, vilket just då var väldigt nödvändigt så jag själv inte följde med ner i skiten. Men denna gång skulle jag vilja sålla bort vissa endast på grund av egoism, mitt eget välmående. Att jag inte vill ha dom i mitt liv längre, inte orkar lyssna på deras skitsnack och försök till att skapa intriger. Låtsas vara ledsen med dom trots att jag känner att deras problem är så simpla så inte tårarna ens borde komma. Eller låtsas vara trevlig mot dem då jag egentligen inerst inne känner "din falska jävel, vad vill du egentligen"

Enligt mig är egoism en mkt bra sida hos människan som tyvärr inte visar sig tillräckligt mkt.
Iallafall den positiva egoismen. Vi människor tänker för lite på oss själva och följer för sällan våran egen vilja.
Ofta tänker vi på vad andra ska säga, tycka , tänka osv.

Så det jag vill ha sagt egentligen är att jag från och med nu lovar mig själv att på heltid bli en mkt positiv egoist!
Som först och främst kommer att sätta mitt väbefinnanade i focus, skita kort och gott i vad andra människor runt omkring mig tycker och endast leva för mig själv och ingen annan.

Självklart kommer jag inte låta någon negativ egoism påverka mitt liv med Mr A han får hemskt gärna bli positiv egoist han med. Desto mer man älskar sig själv desto lättare är det att älska andra och kunna hantera deras brister och fel på rätt sätt.

Nu väntar dammsugan i hallen så måste tyvärr avsluta, men det finns många rader kvar att skriva om positiv egoism.


// jenni

En tax hon älskar havets våg

Har jobbat en kort dag idag. Vilket är riktigt skönt.
Precis hemkommen med ett par nya skor 
skäms jenni!! Skäms!!
Men kunde verkligen inte låta bli då priset endast var 99:-

Ska strax upp på affären och inhandla till kvällens grillning, ska låna Mr A:s, chefs båt och ta en sväng ut till någon ö och bara mysa. Man måste ju trots allt passa på medans vädret tillåter. Sen var det ett tag sedan vi gjorde något med Wangi och hennes "karl" så det bli två flugor i en smäll.
Hoppas ni andra får en minst lika trevlig eftermiddag/kväll.

// Jenni

Snabb som satan....

Blir ett kort och intensivt inlägg.
Om jag ska sammanfatta dagen kort så blir det med två ord. Varm och lång.
Precis kommit hem från jobbet och nu ska jag ner och hoppa på Olert´s båt nere i hamnen. Blir en sväng i Sundsvalls "skärgård" innan kvällen tar slut. Eventuellt en "rulle" innan man kryper i säng.
Ha det bäst så länge


             //jenni

Bakis i tropisk hetta.

Är allt annat än en bra kombination. Toppa den med lite lätt ångest och folkskygghet så hade ni gårdagens Jenni lundgren. Efter en hårdnatts drickande så vaknade vi upp i det gula huset med blå dörr. Alla var som slagna hjältar, utom Mr A som vid halv nio åkte och jobbade. Hans "bror" Mr F var även han uppe med tuppen och inväntade den vilda Tiger som var på väg hem från sin mamma. Själv spenderade jag halva dagen med Angelica i sängen. Mådde grymt dåligt.
Så nästa helg då "bröderna" tänkte gå ut och göra stan osäker har vi bestämt oss för att åka upp till stugan och gömma oss för allmänheten. Kom överens om att "brödernas" farliga kombination gör det säkrare för oss att vara okontaktbara.


Efter en dag full av lidande åkte jag och Mr A och storhandlade, samlade vuxenpoäng genom att använda oss av självscanning. Vilket var bland det roligaste jag gjort på länge. Man ville bara handla och handla!!
Hem och gjorde varma mackor och drog på en grymt schysst film (tack för tipset angelica)



Precis som min vapendragare gillar jag filmer med känslan "ensam kvar på jorden"
Blandat med onödigt och nödvändigt, sjukt våld. Vart det en film som man både skrattade åt och kände sig äcklad utav. Om man tittar på den med öppet sinne och utan förväntningar så var det en kanon rulle.

Nu ska jag sätta mig och sola på balkongen en stund innan det är dags att fara ut till ett tomt birsta.


Må bäst // jenni

Störtskön humor

Kanske inte den form av film jag normalt skulle slå på. Men i brist på annat kikade vi på What happens i vegas. En typisk americans "cheesy, happy ending" slut. Men någonstans på vägen vart jag helfrälst och nästan ny kär igen.
Helt enkelt en Djävulskt rolig rulle som framkallade ett par stycken skrattatacker.


Ännu en dag avklarad.

Istort sett nyss hemkommen från jobbet och sitter just nu och funderar om man kanske ska ta och lyxa till det med en kycklingburgare från donken.
Vad säger du Angelicus, visst  ingår väl det i dieten?!

Godmorgon världen!!

Jag börjar om på nytt efter att i två års tid delat en bloggsida med en annan tjej kände jag att det nu var dags att för mig skaffa en egen sida. Vilket även gör det lättare för er att lära känna mig bättre.
Så jag hoppas ni följer med på denna blogg i samma anda som ni följt den andra.


Ha en trevlig dag så länge.

RSS 2.0