Godmorgon.

Igår var vi ute på IKEA och kikade på lite barnsaker.
Hittade skötbord, barnsäng och en massa annat som ska inhandlas inom en snar framtid.
Vårt stora problem är att vi inte kan göra något förän vi har fått ordning på hallen, eftersom vi ska flytta ut saker från sovrummet.
Men förhoppningsvis så ska det vara klart snart.
Börjar bli nervös med tabke på att det bara är 11 veckor kvar nu innan ankomst av bebis.

Ska åka upp till stugan imorgon och slappna av lite. Mr A och hans far samt bror ska fortsätta bygga på bastun medans jag har tänkt att inte göra något alls, plugga lite inför provet på tisdag, men mest sova. Känner att jag lider av sömnbrist just nu. Kan inte minnas den dagen jag sov en hel natt.

Idag ska jag in till stan, ska hjälpa Gunbritt färga håret, sen ska vi handla sängkläder till bebis och jag tänkte kika om jag hittar ett par fina skor till klänningen jag köpte igår. För en gångs skull hittade jag en skön sommar klänning som inte ser ut som ett tält.

Hoppas ni får en underbar dag, trots regnet.


ny dag, nya tag

Är ny vaken, för en gångs skull har jag sovit längre än till halv åtta.
Kan bero på att vi inte var hemma förrän klockan två i natt.
Mr A och min farbror satt i "pojkrummet" och drack öl medans jag och Janet kikade på tv och surrade skit. Hade en jätte mysig kväll i går. Det var skönt att få komma iväg och träffa lite folk.
MIn lilla kusin Celessia har blivit så stor, hon pratar och pratar om allt möjligt och det är så roligt att sitta och lyssna på henne för man vet aldrig vad som ska komma ur hennes mun.
Tyvär låg Celine och sov så kunde inte krama det lilla skrotet, men får bli nästa gång vi åker upp.

Idag ska jag inte göra ett skit tror jag, tänkte lägga mig på soffan och kika på "the box" förhoppningsvis en bra film, men om inte så kan jag alltid passa på att sova lite mer.

Ha en bra dag i regnrusket.


Akutmottagningen är inte rolig

Åkte upp på akuten igår. Har haft misstankar på att det kan ha varit en tarm eller en muskel ovanför naveln som är anledningen till att jag till och från har haft kraftiga smärtor.
Efter att ha suttit i åtskilliga timmar med hormoner som gjort att man gråtit ögonen ur sig i intervaller fick jag äntligen komma in och veta vad det var som spökade.

Ett ganska rejält bråck!

Dock kunde jag inte få träffa någon från kirurgen eftersom de var upptagna och förmodligen skulle ha varit det i flera timmar, så hon kunde inte svara på om bråcket klämde på någon tarm.
Kommer antagligen få en kallelse till kirurgen under veckan, inte roligt att vänta.
Jag vill vet nu vad detta bråck kan ställa till med!

Allt var i alla fall bra med bebis, det lilla krypet rörde sig som en fisk och vi fick till och med se det lilla krypet "vinka" med lilla handen.
Och huvudsaken är väl att den lilla mår bra.

Nu ska en trött Jenni luta till sig på sofflocket och vila lite, hoppas ni får en trevlig fortsatt kväll.


Endast 4 veckor kvar

Nu är det bara 4 veckor kvar av skolan och jag känner mig riktigt stressad just nu. Avslutade en kurs idag och har två till som avslutas på torsdag då vi har en stor redovisning och en hemtenta som ska lämnas in. Håller tummarna att det går vägen för mig, annars blir jag deprimerad.

Hemma börjar det att hända saker. Har tagit bort datahörnan och ska nog börja tapetsera till veckan så vi kan börja flytta runt möblerna i lägenheten. Måste få ut byrån så jag kan måla om sovrummet. Skulle så gärna vilja ha det gjort innan "krypet" kommer.

Till helgen ska jag först på lillebrors skolavslutning under fredagen så måste prata med min lärare att jag måste gå lite tidigare. På lördag ska jag och Mr A vara barnvakt åt hans chef´s son Mio och på söndag åker vi upp till stugan. Förhoppningsvis kommer jag att ha hunnit med mig med skolarbetet så jag bara kan sitta och ta det lugnt i solen.

Nej nu ska jag ta och äta lite lunch, hoppas ni får en bra dag


RSS 2.0