Hellboy II the golden army

Hade kvällsmys igår när Mr A kom hem. SLog på denna rulle mest för att vi inte hade något annat att se på.
En film där man inte behöver analysera så mkt om innehållet. Helt okej om man gillar kampen mellan det goda och onda, eller rättare sagt människan vs sagofigurer.




Även " de missanpassade" har känslor.

Inkallad...

Min chef ringde för en stund sedan och berättade att min kära arbetskollega hade ramlat och skadat foten igår.
Vilket betyder att alltiallo jenni rycker in och jobbar. Var egentligen meningen att jag skulle ut och äta med Mr A ikväll men med tanke på att det snart blir en ny familjemedlem i vår lägenhet och jag måste jobba ikväll så skjuter vi fram det ett par dagar. Så nu sitter jag här och rullar tummarna en stund innan det lilla trollet kommer.
Innan jag börjar jobba måste vi ju naturligtvis handla lite saker eftersom vi inte har allt en hund behöver.

* Matskålar
* En mysig korg
* Leksaker
* Kläder inför vinter rusket
* Mat och godis

Roligt att shoppa, även om det inte är till en själv.


// Jenni

Familjen växer och växer.

Ja familjen Landin Lundgren bara växer och växer.
Idag ska vi hämta hem en riktigt söt amstaff som har varit i lite trubbel.
Så vi kommer under en period att vara fodervärdar till denna skönhet.
Så nu består alltså familjen av : ett akvarium fullt av fisk, en majsorm vid namn sixten, en orientalisk klockgroda och nu det nya tillskottet. En amstaff valp.

Vi kommer få fullt upp här på vapelvägen.


// kram Jenni

Synsk eller bara ren lyckträff?

Skrev häromdagen att vintern var mkt nära, se på fan jag hade så rätt så. igår var backen alldeles vit och stora snöflingor seglade ner från himlen. FAN! Jag vill verkligen inte ha snö. Tycker inte om vintern för fem öre. Så nu är det bara att bita ihop dom närmsta nånaderna och hoppas på att vintern tar slut fort.

Idag ska jag bara jobba halvdag och sen ska jag iväg och fortsätta på tatueringen. Är med blandad förtjusning jag åker dit. Jag brukar oftast låta det gå ett två år innan jag gör en ny men nu var det bara några veckor sedan jag var där så jag kommer fortfarande ihåg hur det känns, vilket gör att det känns lite gruvsamt. Samtidigt är jag bara glad över att det kommer växa och få nya fina färger. Så ja, det blir till att bita ihop.

Klä er varmt och hoppas ni får en trevlig dag, kram // jenni

The Strangers

En annorlunda thriller som man inte riktigt får grepp om. Spänning och frustration kombineras i en salig blandning. Men om du är en person som vill ha klarteckan, vill veta varför saker och ting händer. Ja då är detta ingen film för er.


Nu är vintern nära...

-2 grader ute nu på morgonen. Det känns att vintern är riktigt nära. Bara en tidsfråga innan den första snön faller.
Suck, den som kunde dra tillbaka tiden så det var sommaren somvar på ingång istället. Men nu är det vinter jackor och stövlar som måste tas fram och dom härliga sandalerna/klänningarna som måste läggas undan.
Tur att man har sparat sin semester så man ahr en månad med axtra sommar.

Kram // Jenni


Blixthalka!!!

Fick ett mess från Mr A då han kommit hem från jobbet. Han varnade mig för halkan som kom från ingenstans.
Visst vart jag lite nervös, men tänkte inte mer på det utan fortsatte jobba på som vanligt. När jag slutat mitt pass och kommit ut på parkeringen slog det mig vilken form av halka vi pratade om. Blixthalkan! Jag såg för mitt inre hur jag och John satt i bilen och vipps vopps så befann vi oss i diket med lilla Toyotan.
Usch å fy, nervös utan bara helvetet tog jag mig iaf ut på motorvägen med sikte mot stan. Puttrandes i 70 km/h med sommardäck. Satt och lugnade mig själv dom sista metrarna hem, "du är snart hemma jenni, du är snart hemma jenni. Du ska få en belöning för detta". Inte roligt att köra alls. Så nu ska jag belöna mig själv med en skål godis och berömma mig över vilken bra bilförare jag är som kör "säkert" i trafiken.

Kiss and goodnight // Jenni

Rest stop + Rest stop don´t look back

Två halvbra filmer från samma genre som sist. En massa onödigt våld och sjukt med blod dumma tonåringar som försöker leka hjältar, samt springer  of course åt fel håll hela tiden. "Chauffören"  måste vara en av dom största torterarna jag sett på länge, han har en jävla fantasi. Allt från skruvmejslar, tänger och spik pistoler och han är inte blyg på att låta tonåringarna få tortera varandra.
Sitter du hemma och inte vet vad du ska se. Slå på dessa så är din tråkiga dag räddad.








// Jenni

Guldstjärna hos tandläkaren.

Var som sagt till tandläkaren igår, allt gick bra förrutom att jag hade början till hål på en visdomstand. Men med tanke på att jag, enligt tandläkaren, håller min tand- och munhygien väldigt bra så kommer det troligtvis inte bli några större attacker från tandtrollen. Så min "visdom" är endast utsatt för tomma hot. Fick en stoor guldstjärna av tandläkaren innan jag gick. Mkt positivt.

Idag ska jag jobba, efter två dagars ledighet känns det lite tufft att åka tillbaka ut till jobbet. Man hinner liksom bli biten av latmasken och önskar att man hade ett par dagar till att spendera på sofflocket. Men det är bara att bita i det sura äpplet och åka ut. Innan ska jag bort till Wangi och surra skit över en kopp kaffe, kommer behöva det om jag ska klara av Novemberlovets tisdag i birsta.

Nej nu ska jag ta och hoppa in i duschen och göra mig klar. Hoppas ni får en trevlig dag.

Kram // jenni

Timberfalls

Vet inte riktigt varför jag gillar denna genre på filmer så mkt. Men det sjuka inavelfolket som gör precis vad dom vill och kommer undan med det, ja det är något speciellt med dom. Allt splatter och sjuka torteringmetoder ( vem kommer på allt det sjuka. Iaf så till er som gillar samma genre som jag. Kika på denna.


Tandläkaren, inbjudningskort och tortillas.

Har sovit kopiöst länge inatt. Somnade vid tiotiden och vaknade vid sju imorse.
Var riktigt skönt för nu känner jag mig riktigt ladda inför dagen.
Ska strax ner till tandläkaren och göra den årliga kollen, kolla så inte tandtrollen har byggt ett nästa bland mina tänder. Efter det ska jag träffa upp Wangi, vi ska göra klart inbjudningskorten så jag kan lägga det åt sidan. Hoppas verkligen att vi blir klar idag så jag kan focusera på att sy himelsängarna den närmaste månaden.

Ikväll blir det middag och film med Wangi och Rikard, var längesedan vi träffades över middag då vi har jobbat om varandra under en längre period. Så nu äntligen är vi lediga tillsammans och kan träffas, Blir fyllda tortillas i massor och en massa skitsnack. Roligt roligt!

Har väl inte så mkt att berätta just nu, men återkommer senare idag och håller er uppdaterade om hur det går med inbjudningskort och annat pyssel.


Kram så länge // jenni

Nu ljög jag igen

Vart ju ingen bakdag för mig. Var sjuk som ett as med undertemp och spenderade den större delen av dagen i sägen. Vilket egentligen inte var så roligt.. Så för att hårddra det hela så ljög jag om bildbevisen. men kommer att kunna bevisa att jag kan baka kanelbullar i framtiden. Kram


// jenni

Bakdag på vapelvägen

Om någon timme kommer Jenny och då blir det baka som gäller. Vad som ska bakas har jag inte funderat ut än, men har ingen lust att göra dessa trditionella bullar. Vill ta ut svängarna lite och kanske baka någon form av kaka eller något.

Börjar även bli sjuk känner jag. Har sovit fruktansvärt dåligt inatt och har en klåda i halsen uran dess like. Samt att det känns som om jag har tuggat sandpapper halva natten. Inte roligt. Ja jag hoppas ni får en trevlig dag så återkommer jag med bildbevis från bakdagen. Kram på er så länge.

// Jenni

Ny vecka.

Har märkt att tiden går fruktansvärt fort nu för tiden. Veckorna bara flyger förbi och man hinner inte med sin med allt man vill ha gjort. Hösten kommer oxå med en hej dundrandens fart och jag vill inte se den första snön falla ännu. Kan man inte bara skjuta lite på höst och vinter, muta vädergudarna och kanske få en vecka med sommar innan man måste ta fram vinter kläderna.

Denna vecka har jag lite små saker inplanerat, har inte tagit mig så mkt tid till mina vänner och känner att jag har ett stort behov av att få umgås med dem och inte låta det gå för långt emellan gångerna.

Måndag: Jobba heldag 9-20
Tisdag: Jobba halvdag 9-13.30. Kaffe och ordbajsning med syster läsk.
Onsdag: Bakdag med Jenny som jag inte träffat på otroligt länge, måste se magen på henne.
Torsdag: Jobba 12-20, blir väl städning och tvättning på förmiddagen.
Fredag: Jobba heldag 9-20
Lördag: Eventuellt Aveny med Wangi.
Söndag: Göra klart inbjudningarna till bröllopet.

Under veckan här har jag tvingat Mr A till att vara delaktig i planeringarna. Han ska ringa och boka platsen för bröllopet, samt ringa och kolla upp med prästen hur vi vill gå till väga med allt och få lite tips och råd. Själv har jag fortfarande en himla massa pyssel som jag tänkte använda söndagen till att göra klart en del.
Hoppas ni får en trevlig dag. Kram på er så länge.

// Jenni

Death Race

Kommande film på bio, har premiär i sundsvall den 24 oktober. En klart sevärd film som gör sig bäst på stor bild.
Filmen handlar om.. ja just vad titeln säger, ett "dödsrace" Livstidsdömda fångar som tävlar om sin frihet. Vinn fem heat och du får dina frigivningspapper. Dock finns det en liten hake. Fägelsedirektören är en pengakåt kärring som gör allt för högre tittarsiffror = större klirr i kassan och hon har inga som helst planer på att låta någon vinna dessa fem heat. Säger inget mer om filmen utan tycker ni ska boka biljetter på en gång. Mkt Action!! Samt att Jason Statham är en kille man kan vila ögonen på en längre stund.



Taken och Human trafficking

Två filmer som båda handlar om marknaden för människohandel. Trots att båda är fruktansvärt hemska med tanke på att detta pågår världen över är dom båda gripande på  helt olika sätt




Hans dotter lyckas övertala sina föräldrar att hon ska få följa med sin kusin till Paris. Blott 17 år gammal får hon på vissa vilkor åka bort. Bl a ska hon varje kväll ringa till sin far och berätta att hon är hemma osv. Men redan första kvällen går allt fel. Under deras första samtal med varandra blir dottern tagen av Albaner som har en stor organisation inom människohandel i Paris. Fadern en gammal arbetare för "staten" lovar kidnapparen att han till varje pris kommer att hitta honom och döda honom. Så var karusellen igång. Mkt action i denna film, helt klart en sevärd film.




Denna film handlar om en massa olika flickor i olika åldersgrupper. Bla Helena som tror att hon träffat drömprinsen, Nadja som trotsar sin far och åker till New York för att bli modell, en Amerikansk flicka ( kommer ej ihåg namnet) blir kidnappad på den lokala marknaden i Fillipinerna. Denna film har inte lika mkt action men är väldigt väldigt gripande. Den innehåller mkt starka scener då man bara vill hoppa in i filmen och slå ihjäl dessa människor som fördärvar unga flickors liv. Många gånger då jag var tvungen att ta en paus under denna film. Också denna är väldigt sevärd, den kan bli lite väl "tom" ibland men det kompenseras snabbt av de följande scenerna.

// Jenni

Gästartist i andra "köket"

Var meningen att jag skulle jobba halvdag igår men en av tjejerna som skulle jobba i "grannköket" vart sjuk så jag ställde upp och hoppade in. Lite läskigt från början med tanke på att jag inte visste vad dom hade för rutiner och förberedelser men det gick nog bra, hoppas att jag fick till det någorlunda så inte "tjejen" kommer och har arbete upp över öronen. Samt att jag fick ihop lite extra timmar, vilket betyder bättre klirr i kassan nästa månad.
Det börjar dra ihop sig för resan snart, ungefär två och en halv månad kvar och tiden går så fruktansvärt fort. Ska hinna sy himmelsängarna innan vi åker och det är ett riktigt projekt, det enda som hindrar mig från att börja med dom är att jag inte har måtten för sängarna och jag kan inte sy på måfå för då stämmer dom inte.

    Saknar värmen och lugnet!

                                   

Igår ringde min "syster läsk" när vi hade gått och lagt oss. Hon ville att jag och Mr A skulle komma ner till Aveny och umgås. Tyvärr var Mr A så trött och jag hade inte mage att lämna honom ensam vid den tiden ( 22. 30 ) men kan berätta att jag låg och sög på den karamellen en bra stund innan jag slog av tv:n. Typiskt "syster" su skulle ha ringt lite tidigare då hade jag tagit på mig ett ansikte och kommit ner.

Idag händer det inte alltför mkt, tänkte ta en promenad ner till stan lite senare och inhansla mat till Sixten ( våran orm ) samt plocka lite i lägenheten. Eventuellt att det blir utgång en sväng senare ikväll. Men får se hur pigg man är.

Hoppas ni får en bra dag i höstrusket. // Jenni

Planerna gick i stöpet!

Stod här halva eftermiddagen och gjorde tårta, lasagne och en stor sallad. Hade bjudit hem Petra och Göran för en överraskningsmiddag till Mr A. Trodde bombsäkert att han skulle sluta före klockan sex igår. Men tji fick jag. Vart en massa extra arbete för honom på fabriken så det slutade med att vi satt här, jag, petra och Göran och åt middag utan "the guest of honor" Ja så kan det ju gå ibland. Dom hann iaf mötas i dörren vid tio tiden då han kom hem.
Mr A fick dessutom en tårta som han kan bjuda sina arbetskamrater på.

Idag blir det mest jobb för mig som gäller. Ska hämta upp min farbror vid halv tio tiden och sen åka hem och dricka kaffe samt att han ska få tvätta av sig alla oljor.  ( Mmm nu vart ni nyfikna över vad han ska göra denna morgon. Tyvärr kan jag inte avslöja det just nu med tanke på att det finns vissa som inte ska veta något ännu. Men kan förklara senare.) Kommer att köra ut honom till birsta vid tolv tiden och själv passa på att kika lite på utbudet av shopping i birsta innan jag ska dra igång med arbetet.

Så det är väl i stort sett det enda som kommer att ske för mig idag. Ska försöka på nutt att hitta på något för Mr A då jag nu vet att han slutar prick kl sex varje kväll framöver. Denna gång ska jag inte låta det gå i stöpet.

Kram på er så länge // jenni

Righteous Kill

Igår kväll när vi kom hem och hade fått upp tvn på väggen kände vi att vi skulle köra in den lite. Alltså dags att kolla på en film på det stora aset. Vart den nya filmen med Al pacino och Robert de niro.

Två poliser som tar lagen i egna händer, något går överstyr och det blir väl kanske inte riktigt som förväntat. En bra film med två riktigt stora skådespelare, dock förväntade jag mig lite mer av denna film. Men klart sevärd.


När jag ändå är på gång

Tänkte jag ge er en lite guidnings tur på vapelvägen. Hade storstädning här under förra veckan då det ptsades, skurades, dammades och rensades lite överallt.

Så här kommer några bilder så ni får se hur vi bor i våran enkla tvåa.


Vårat vardagsrum, där vi spenderar den största tiden.

    

Vårat kök, som ständigt förändras med olika gardiner och dekorationer.

   

Sovrummet, behöver inga större introduktioner.

 

Har försökt att harmonera hela lägenheten i samma "tema" och tycker nog att vi har lyckats ganska bra med det. Finns väl alltid saker man vill ändra på men i det stora hela så trivs vi  riktigt bra Mr A och jag.


Kram på er så länge // jenni


Middag hos pappa och besök av Dr Alban.

Igår var en dag då det inte hände så mkt. Plockade på lite här hemma och fick celebert besök av min käre far samt Dr alban ( John från jobbet ) Vi satt och drack kaffe och kikade på nya tvn en stund och sen följde jag med pappa hem till honom. Vart nämligen bjuden hem på middag hos honom. Vilket var riktigt trevligt. Mr A kom bort dit då han hade slutat jobbet.
Efter det åkte vi hem och hängde upp tvn på väggen. Känns riktigt konstigt då vardagsrummet vart mkt mkt större.

Nog om gårdagen, idag blir det inte så mkt som händer. Ska hoppa in en sväng i duschen och sen traska upp på affären. Tänkte göra en massa matlådor till Mr A och kanske baka en tårta om jag hinner med mig. Har ju inte hunnit göra något på hans födelsedag så tänkte kolla om jag kanske hinner ordna något innan han kommer hem idag.  Det beror på lite vilka som svarar i telefonen och inte.


Mr A och jag har varit och besökt tatueraren Ernie ett par gånger nu och senast har vi byggt på gamla, samt kört över gamla tatueringar. Här är några bilder, men tatueringarna är fortfarande inte klara. Jag har en eller två gånger till och Mr A ska dit minst en gång till han med.

                   


Som sagt är dom under ombyggnad så ni får ta det för vad det är just nu.

Hoppas ni får en trevlig dag.

// jenni

Inte 15 längre.

Har suttit och funderat ganska mkt på hur livet är nu jämfört när man var 15 år.
Visst har mkt förändrats under dessa tio år, men vissa saker är det samma.
Vissa människor i ens liv har i stort sett inte förändrats ett dugg. Har skrivit i tidigare inlägg om att "rensa" bort människor i mitt liv som jag känner inte ger mig något. Desto mer jag tänker på mitt liv som "positiv egoist" desto mer tydligt blir det att det är så jag vill ha det.
Jag har mina vänner som jag håller väldigt kär och vissa som bara mest cirkulerar i mitt liv.
Människor som mest spenderar hela sina dagar med att klaga, tänka negativa tankar, tycka synd om sig själv och skylla allt på andra runt omkring sig utan att titta om problemet kanske ligger lite hos sig själv, ja dessa människor vill jag inte ha mitt liv. Dom ger mig inget annat än ett kaos i mitt inre.

Därför  låter jag bli att släppa in dom i mitt inre eller medvetet skiter i att engagera mig i deras resonemang om saker och ting. Allt pga att jag vill skydda mig själv från att hamna i det negativa. Ser absolut inget fel i det. Känner inte att jag är en sämre människa om jag verkar "kort och oengagerad" när jag pratar med dessa människor. För ingen kommer att klappa mig på axeln och säga - Tack Jenni för att du låter mig dra ner dig och hjälper dig bli en negativ människa.

Nej tacka vet jag de människor som hjälper mig bli en mer positiv människa, som får mig att må bra och som jag känner att jag kan prata med om allt som cirkulerar i mitt liv ( även lyssna på det som cirkulerar i deras)

Så 15 år vill jag då inte bli igen. För trots att det fortfarande "snackas skit" runt omkring en så har jag nu 10 år senare insett vad som är värt att lyssna på och vad som skall sållan bort. Däremot kan jag nog sakna det 15 åriga livet utan ansvar.


// Jenni

Godmorgon världen

Precis klivit upp ur min varma säng och sitter och funderar på om jag ska åka bussen eller om jag skall åka med min kära Wangi. Lutar åt det senare alternativet, fast egentligen skulle jag behöva åka ut lite tidigare då det är lite att göra på jobbet. Tycker inte om att stressa på morognen så bättre att ha en halvtimme till godo anser jag.

Ikväll blir det middag hos svärföräldrarna, bland annat pga att Mr A har fyllt år men han har ju för ett par veckor sedan bliviy farbror till en liten Vincent. Så Vincents morbror och morfar skall även komma upp från sthlm och hälsa på det lilla charmtrollet. Så det kommer att bli trevligt.

Nog surrat o en massa skit, ska ta och göra mig snabbt iordning och hoppa på bussen.
Hoppas ni alla får en underbar dag.


// jenni

Ett stort as i vårt vardagsrum

Mr A kom hem igår och var riktigt lycklig. Kånkandes (han hade of course bärhjälp) på en 50 tums platt tv.
Å herregud den tar upp halva vardagsrummet. Helt sjukt. Men enligt honom så ska det vara allt eller inget i stort sett. Han har ju trots allt hållt på i ett och ett halvt år innan han bestämde sig för vilken tv han ville ha. Så nu är alla välkomna till vapelvägen för filmkvällar.

Kommer bli konstigt att åka ut till jobbet idag och veta att inte Angelica kommer att komma inspringandes med sitt stora leénde. Gud vad jag kommer att sakna henne på jobbet, inte för att vi såg varandra hela tiden och jobbade sida vid sida. Men vetskapen att en annan tjej står i köket brevid.... ja den kommer kännas konstig.
Så det är dags för oss, syster läsk, att lägga upp ett " traffas-surra-äta sushi- dricka öl" schema. För vill verkligen inte att vi ska glida ifrån varandra bara för att vinte jobbar ilag längre.

Eventuellt utgån imorgon, men jag vet inte om varken min kropp eller plånbok tycker att det är en sån bra idé, så kanske blir en mysig hemmakväll istället. Mr A ska jobba hela helgen vilket inte uppskattas så mkt från min sida med tanke på att det är min lediga söndag. Men det är väl bara att göra det bästa av situationen, kanske leka hemmfru och baka nå roliga kakor eller något för att underhålla sig själv.

Nu ska jag iväg till jobbet och köra ett helpass, men jag hoppas ni får en mysig dag i höstmörkret.




// Jenni

Pissig torsdag.

Har suttit en timme nu och försökt masa mig in i dushen.
Går inte så bra att ta sig dessa två meter.
Regnet bara öser ner ute och jag har inte lust att åka buss. Hatar verkligen att trängas med  en massa människor.
Men men ibland har man inget val.
Har endast druckit en kopp kaffe så det är väl dags att ladda om kaffebryggaren för en ny omgång innan jag tar klivet in i badrummet.

Idag är det två stora saker som händer. Det första är att det är sista arbetsdagen med min "syster läsk" Vilket kommer att bli en stor saknad. Vi har haft så mkt roligt med varandra. Kommer bli tunga tårar som rullar då jag inser att det står ett tomt skåp i omklädningsrummet.
inte roligt alls.

Det andra är att Mr A idag fyller 31 år!!
Tråkigt nog jobbar han tolvtimmars pass hela veckan så att bjuda ut på middag är inte ens att tänka på.
Har ingen aning om vad jag ska hitta på,
konstigt då jag alltid brukar vara ganska fyndig och komma på en massa saker.
Kan nog baka en kärlekstårta åt honom till helgen iaf, kanske kommer på något tills på lördag/söndag. Annars får jag hitta på något till veckan.



Någon som kanske kan komma med lite ideér och tips??


En boost av energi

Städning pågår för fullt på vapelvägen.
Badrummet är skinande rent, tvättmaskinen går för fullt.
Hyllor håller på att dammtorkas.
Garderober rensas så det ryker.
Mr A kommer att komma hem till en gnistrande lägenhet.

Konstig sömn efter andlig afton....

Igår kväll fick jag en konstig upplevelse under meditationen.
Då jag var som mest avslappnad och satt på min sten och väntade på människan som jag älskade
tog jag för givet att det var Mr A som skull uppenbara sig, istället så dök min mormor upp. Försökte att ändra "person" få fram min Mr A men mormor ville inte gå. Så jag bestämde mig för att  berätta för henne vad som tyngde mig och vad som gjorde mig lycklig, berätta om min framtid. Fick dock inte fram ett ord, fick inte riktigt fram det jag ville säga.
Men hon bara log mot mig och sa "jag vet allt jenni, jag vet precis allt" Då började mina tårar rinna. vart både rädd och lättad. En mycket skum känsla och jnär det var dags för henne att lämna mig ville jag att stunden skulle vara för alltid, ville absolut inte att hon skulle gå igen. Jag ville att hon skulle sitta kvar med mig på stenen så jag fick berätta för henne hur lycklig jag är.
Efter meditationen kunde jag inte sitta kvar i gruppen, var tvungen att gå ut och sätta mig. Tårarna bara fortsatte att rinna och jag kunde inte ens förklara för mamma hur jag kände så det vart bara en kaskad av ord som drällde ur munnen mellan snyftningarna.

Inatt har jag drömt om begravningar hela natten, inte den sorten då man sitter och sörjer den som gått bort. Utan mer som en "festlig" begravning. Alla har varit glada och skrattat. Haft trevliga samtal och inte tänkt det minsta på personen i kistan. Ja det var en mkt skum och lång dröm.
Pratade med mamma i morse och hon hade sovit väldigt djupt, inte vaknat av varken väckarklocka eller telefon. Så lillebror vart hemma från skolan idag och hon är bara riktigt trött.

Det var en mkt givande kväll igår då vi även tog upp ämnet kärlek. Ett ord/känsla som man kanske inte lägger så stor tyngd på. Men då man verkligen sätter sig ner och diskuterar så inser man hur bred kärleken verkligen är, hur individuell den är och hur starkt den uppenbarar sig. Något man kanske ska fundera lite närmare på lite oftare.
 


                               
Så vad är kärlek för dig?




/// jenni

En hel natts sömn.... nästan.

Har äntligen fått sovit en hel natt nästan, bara vaknat två gånger Har blivit en fin skorpa över hela tatueringen nu. Så det enda problemet är att det kliar så inått helvete och jag har god lust att ta fram rotborsten ( om jag ägde en)
Har klivit upp kl 6 de två senaste dagarna, Mr A jobbar på stoppvecka denna vecka så det är svårt för mig att ligga kvar i sängen då han åker. Men det är ganska skönt att kliva upp tidigt då man hinner med så mkt mer.
Jobbar halvdag idag, vilket ska bli riktigt skönt
Endast 9-13.30 Kanske blir lite ogenomtänkt shopping direkt efter. Får se vad som händer.

Ikväll ska jag iaf upp på Södra bergets kåta och vara med på en Andlig caféafton. Psykomatri ( tror det hette så), meditation mm blir det. Kommer bli riktigt mysigt tror jag. Man tar sig så sällan tid iaf jag till att göra saker på kvällarna. Blir mest att man kommer hem från jobbet och inte orkar göra så mkt mer än att slappa eller plocka i lägenheten.

Nu ska jag iaf dra fram det varmaste jag hittar i garderoben för termometern visar endast 4 grader ute.
Hoppas ni alla får en trevlig dag.




// Jenni



Mörbultad!!

Var och körde den första vändan på min tatuering.
Håller på att bygga ut och förnya en som jag gjorde när jag var 17 år.
Har knappt sovit en blund och min kropp känns alldeles mörbultad på höger sida.
En fin blå nyans har spridit sig och det ser ut som om någon har halvt misshandlat mig.
Visst det är självförvållat, men jag trodde iaf att jag skulle klara av att köra bil.
Icke, blir till att gå omkring i mysbyxor det närmaste dygnet.


Hoppas ni får en bättre dag än mig mina vänner.


// Jenni

RSS 2.0