Dagens stöldgods

Sorry Jenny men jag kunde inte låta bli då jag
tyckte att dessa bilder var så söta på trollet.








Lovar att du får stjäla något av mig nästa gång.
Kanske har något du kan ta i flytten, eller är hon kanske sugen på en vävstol, ha ha.
Har två ;)


Lyxig söndagsmorgon

Trodde att trollet skulle vakna extra tidigt denna morgon eftersom vi gått över till vintertid, men hon vaknade inte förän vid halv sex som vanligt, så det kändes att man fått sovit en timme längre.
Mr A fick ta hand om det lilla bus fröet efter matning så jag passade på att ta en extra lång dusch och raka bort vinterpälsen på benen.
Har lyckats fixa håret och sminka mig denna morgon så idag känner jag mig faktist riktigt snygg ;)

Ska hämta upp Petra senare idag och då bär det iväg ut till huset, vi blir antikdeckare idag. Ska kika runt bland allt som har lämnats kvar och slänga ut det på blocket. Det står allt möjligt därute. Vävstolar, spinnrock, singer symaskin (old style) gitarr, porslin mm.
Så förhoppningsvis är det något man kan sälja bort, annars körs det till erikshjälpen.

Nu ska jag passa på att slänga i mig lite frukost då trollet har sin powernap.
Har föresten lyckats gå ner tio kilo av vikten jag gick upp och det känns riktigt bra ska ni veta.
Bara ett par kilon till som ska bort innan man känner sig som en hot mama igen :)


Jaha då fick man en släng av demens igen

Tro på fan att jag glömde kameran... IGEN!
MIn hjärna är icke fungerande under vissa timmar av dygnet, eller i stort sett varenda timme av dygnet. Men men det är inte mycket att göra åt. Får prova igen på lördag, håller tummarna att jag kommer ihåg den då.

IMorgon har jag ingen aning om hur vi ska spendera dagen, kanske åka upp till sidsjön och promenera lite om det är någorlunda väder ute, kan alltid hoppas på att vädret är lika fint som det var idag, skulle vara kanon. Eller så kanske man ska försöka fortsätta packa trots att man inte har någon hjälp just imorgon. JA vi får se vad det blir.

Lill trollet lyckades knuffa sin mamma ur soffan idag, fråga mig inte hur hon lyckades med det.
Men hon bökade och bökade, slog mig i ansiktet med sina små knytnävar då hon vevade med armarna och tjipp tjopp så var det slut på soffa bakom min rygg.
Ett 4600 grams troll motade bort en 59 kilos valross ur en soffa.
Måste säga att det är mycket strong gjort, någon ring guiness rekordbok. Detta måste dokumenteras.


God natt mina kära vänner vi hörs imorgon




 

Kunde inte låta bli.




Litet troll endast 1 dag gammal.
Det finaste vi någonsin gjort.

Att packa en mormor.

Klev upp vid sju denna morgon.
Känns som sovmorgon för en annan då man är van vid att kliva upp vid halv sex.
Busat lite med trollet, druckit kaffe och kollat på gamla repriser av Beverly hills.
Har lyckats få trollet att somna en stund, så nu sitter jag och försöker planera ihop min dag på bästa sätt. Känner att jag håller på att halka efter i min planering av packningen här hemma så idag måste jag åka bort till Axvägen och kidnappa mormor så jag får något gjort här hemma.
Trots att hon har en huvudvärk som är riktigt illa så måste jag ha hit henne.
Får bädda ner henne i soffan och sätta trollet på magen så kan jag sköta packningen själv. Jag måste få det gjort helt enkelt.

Tänkte eventuellt åka ut till huset senare ikväll och kika hur det går för mina "hantverkare" har blivit informerad om att det har rykt fler väggar och att tegelväggar har knackats fram så jag måste få se med egna ögon hur det blir.
Måste nog erkänna att jag är lite nervös med att vi ska hinna bli klar på en månad.
Mission impossible.
Ska försöka komma ihåg att ta med mig kameran därifrån så jag kan visa er kaoset.

Nej nu ska jag försöka ännu en gång att hoppa in i duschen, igår gick det inte alls men jag hoppas på bättre tur idag.



Jävla skit!

Skit också, glömde kameran i huset. Jag som var så på G igår och skulle lägga upp bilder.
Får be Mr A ta med sig kameran ikväll när han kommer hem. Måste få visa hur det såg ut innan vi började slita ner väggar och hur långt vi kommit under helgen.

Idag ska Thula och jag åka bort en sväng till mormor och senare på eftermiddagen så ska vi hem och fortsätta packa ner allt i lägenheten. Det är bara en månad kvar innan vi ska flytta in helt i huset så det gäller att lägga upp allt på ett bra sätt.

Igår när svärmor höll på att ta undan allt porslin som dom lämnat kvar i huset så hittade hon en massa tallrikar mm som var märkt med gustavsberg och rörstrand. Så Petra ska hjälpa mig att kanske sälja bort dessa tallrikar för det är då inget som jag vill ha kvar ståendes i en kartong, håller tummarna att det kanske är någon som samlar på dessa tallrikar. Alla kronor som rullar in är välkomna till renoveringskassan :9

Nu ska jag passa på att torka håret innan lill trollet vaknar.





Vackert höstväder ute.

Nu har vi äntligen vaknat till liv här i "hodden", självklart har Mr A redan åkt bort till huset och fortsatt med renoveringen medans jag Thula och farmor har ätit frukost druckit kaffe och surrat en massa skit. Alexandra och kusin Vincent har kommit bort och nu är vi redo att ta en promenad i det vackra vädret. Jag bara älskar att vara ute och promenera när det är lite små kyligt ute och solen lyser klart. Är skönt för Thula att få sova ute i vagnen i den friska luften också, hon sover så mycket bättre än att bara vara inne i värmen.

Ikväll sover vi hemma, dags att komma in i vardagsrutiner igen för till veckan blir det mycket att göra. Måste samla ihop flickorna så jag kan fortsätta och packa, ringa vårdcentralen för efterkoll samt att Thula har tid hos läkaren på Tisdag. Ja det är full rulle som vanligt och tiden bara flyger förbi.

För er som inte har något att göra på dagarna så är hjärtligt välkomna att komma bort på vapelvägen och hjälpa till att packa :)

                                                 




                                                


Blir en natt till

Vi stannar kvar en natt till här ute på "landsbyggden" Mr A och hans far har gått lös hej vilt i huset så det är lika bra att dom får fortsätta medans dom ändå har kommit igång. Bibbi och jag tog en promenad bort till huset och kikade hur det går för dem medans Thula har sovit så skönt i vagnen.

Nu ska vi börja med middagen innan vi far iväg och handlar, ska även passa på att vila en liten stund innan vi ska äta. Har sovit riktigt dåligt inatt eftersom Thulas rutiner rubbades så har hon varit vaken ett par gånger inatt.

Hoppas ni får en trevlig kväll


Blivande Timråbor på prov övernattning

Mr A hade bestämt sig för att börja spackla i huset redan igår, samt att han skulle köra ut pall till huset. Så jag och Thula bestämde oss för att sova över hos farmor och farfar.
Mr A fick dock sitt förnuft till fånga då han insåg att tiden drog iväg ganska snabbt så det vart ingen spackling utan det vart pizza och lite mys istället.
Så nu har vi börjat vakna upp här ute i Timrå, Thula tar sig en powernap och jag försöker någorlunda vakna till liv på riktigt.

Idag börjar vi med renoveringen av huset, ska bli riktigt spännande då man börjar se lite resultat. Men först och främst måste vi köra bort alla kvarlämnade saker till erikshjälpen. Känns som att vi har nog med porslin. Ha ha.

Återkommer senare under dagen med lite update


Godmorgon världen

- 6 grader ute. finns ingen tvekan om att vintern är på väg.
Usch jag vill ha sommar och värme, sol och varma hav.
Inte is , snö och kyla.

Trollet ligger och bråkar och jag är lite tröttare än vanligt.
Idag har vi möte på banken sen ska vi nog åka till mormor så hon får hjälpa mig med håret innan jag ångrar mig. Kanske slänger in någon bild så ni får se hur det vart
Ha en bra dag så länge.


Nyss hemkommen

Har varit på stan med Jenny idag, var tvungen att köpa hårfärg.
Jag klarar inte av att se ut så här längre. Jag hade egentligen bestämt mig för att spara ut min riktiga hårfärg men har nu kommit till ett stadie då jag varken kan klippa det gamla eller ha det utsläppt utan att det ser för jävligt ut. Så jag faller för grupptrycket och färgar det mörkt igen istället. Finns inget värre än när man känner sig ful i håret, jag måste få ha någon form av lyx och eftersom man lever på mamma penning så får det bli budget lyx.

Ajdå nu vaknar lilla monstret så nu är det bara att öppna mejerifabriken.


Monstret har vaknat.

Vad gör man den här tiden på dygnet?
Monstret ligger och skrattar åt mig i soffan.
Mr A sover (den lyckliga jäveln) medans jag sitter som ett fån på soffan och funderar på vad man ska hitta på för att få den här dagen att gå.

Antagligen så åker vi bort till mormor en sväng, en lång promenad och sen vila lite på soffan.
Skulle behöva storhandla oxå, så får se om vi hinner med det idag.


Nu rullar det på.

Har fått en massa gjort idag, så stort tack till Jenny och min kära mor.

Fick besked idag att vi får tillgång till huset på fredag så de sista papperna ska skrivas på.
Med andra ord kommer det bli fullt upp i helgen, heltäckningsmattor ska rivas ut och golv ska slipas.
Väggar och tak ska målas och fler kartonger ska packas.
Gud jag längtar så fruktansvärt tills vi har kommit in i huset på riktigt.
Fira vår första jul som en riktig familj med julstrumpor och gran.
Sitta på altanen och dricka varm choklad.
Promenera längs strandvägen och filura, förväntar mig att Jenny går med Ronja i barnvagnen brevid.( Annars får du inte bo i friggeboden till sommaren )

Nej nu ska jag återgå till att plocka lite innan Mr A kommer hem. Ska iväg på inredningsparty ikväll så lill trollet ska få vara hemma med pappa.


Nu börjar allvaret

Igår kväll kom ett helt lass med kartonger och en kasse tidningspapper, så idag ska jag packa så saker bara yr här i lägenheten.
Thula och jag tänkte åka och hämta upp mormor om en liten stund så jag är säker på att jag hinner få något gjort. Just nu ligger det lilla trollet och filurar under babygymmet, hon surrar på och slår på den rosa elefanten.

Gud det går så himla fort med henne, jag tycker hon har blivit så stor.
Vill inte att det ska gå så fort för man hinner inte riktigt med att njuta av det lilla trollet, den större tiden går åt till att amma. Det är inte för intet det kallas amningshjärna har jag märkt.

Nu ska jag försöka få i mig lite frukost.



Organiserad, jag?

Var meningen att jag skulle börja packa idag för att hinna med mig.
Så jag bad Jenny komma hit så jag kunde springa ner i förrådet och leta reda på tomma kartonger.
Jo jag hittade visserligen EN tom banan kartong, yes då kan jag i allafall börja packa ner en massa ljuslycktor tänkte jag. Men då jag inser att jag inte har nå tidningspapper att packa in alla glaslyktor i. Så man skulle kunna säga att det inte var så mycket som vart ned packat idag.

Kanske går bättre imorgon, för då kommer "mormor" hit och hjälper till. Behöver all hjälp jag kan få eftersom Thula knappt sover något på dagarna. Det lilla bus trollet.

Snart kommer farmor och farfar hit och ska se hur mycket det lilla trollet har vuxit.
Typiskt nog så har hon ju lyckats somna nu så får se om hon kommer att vakna till något medans de är här.


Nu har vi blivit ännu större.

Aj då, nu har det varit blogg torka igen.
Har haft fullt upp med allt möjligt, så när man väl har dimpit ner i soffan på kvällarna så har orken tyvärr inte funnits där. Inte intresset heller för den delen.
I går var vi i allfall på BVC för veckokontroll. Thula väger nu 4100 och är 52,5 centimeter lång.
Man kan nästan se hur hon växer från dag till dag, det är helt otroligt.

Imorgon fyller Mr A år, så det kommer att firas i stugan. Ska bli mysigt att åka ut dit till lugnet.
Ta långa promenader och mysa med brasan srakandes i ved spisen.
Thula är så himla lugn och harmonisk när vi är där ute och Mr A kan få passa på att få bli lite på fyllen imorgon. Han måste ju få fira på något sätt och jag känner mig inte redo riktigt än att sitta hemma en lördag kväll själv medans han är på krogen. Så det får han allt vänta med.

Nu är det dags att utfodra lilla trollet och sen sätta igång med middag till oss vuxna.
Hoppas ni får en mysig fredag kväll



Äntligen hemma

Har varit en lång dag i dag.
Först var vi hem till mormor och surrade skit, morbror Jenz var där också
men tyvärr sov Thula hela tiden så hon hann inte träffa honom innan han skulle åka.
Vid ett tiden åkte vi ner på stan och följde med mormor när hon skulle färga håret.
Ja där vart vi så uttråkade så Thula somnade om igen.
Sen var det dags att hitta på någon form av middag, korvstroganoff med ris var det enda jag kunde komma på så nu står man i köket och kockar innan Mr A kommer hem från jobbet.
Thula hon somnade i babysittern efter att hon badat och ätit.

Hoppas ni får en underbar kväll


Detta är riktig kärlek!

Jag kan inte vara lyckligare än vad jag är nu.
Jag har en underbar man som jag älskar så hjärtat värker och som jag vet älskar mig minst lika mycket.
Jag har en dotter, ett underbart litet knyte som är så ljuvlig.
Som jag älskar mer än livet själv.
Jag har en familj, svärföräldrar och vänner som finns där i vått och torrt.
Jag har ett hus, som jag vet att Thula kommer få den bästa uppväxten i.
Med massa lek och bus på gården.
Ja jag har allt, precis allt som jag har drömt om.
Jag har nog till och med mer än jag drömt om.
Jag älskar mitt liv.




Stolt Mr A med Thula, endast någon timme gammal.
Mina ögonstenar.


Lägenhet till salu!!!

Eftersom vi nu köpt ett hus så måste vi så klart sälja våran lägenhet.
Vet ni kanske någon som är intresserad?

Det är då alltså följande som säljes:

En 2:a på kuben          Yta: 57 kvm

Hall och sovrum är nyrenoverat i juli 2010, resterande rum i lägenheten är i fint skick med ljusa färger. Badrum med dusch samt installerad tvättmaskin (toppmatad) från -07
Annars finns det en stor tvättstuga längre bort i samma huslänga.

Nya vitvaror i köket från -08

Hyran ligger på 3119.- då ingår digitalbox med 16 kanaler. 8 från grundutbudet samt att man får lägga till 8 kanaler som man själv vill ha. 100 mbit lina ingår även det i hyran, samt bostadsrättsförsäkring.

Det är en mycket stabil förening så risken för hyres höjning är minimal.

En stor balkong, 180 cm djup 330 cm bred, där man kan sitta större delen av dagen och njuta av solen. Får plats med riktiga utemöbler utan att behöva trängas allför mycket.

Pris: 325.000:- ( priset går självklart att diskutera )

Om det är något ni undrar över så är det bara att kontakta oss på telefon nummer: 0760-761012















RSS 2.0