Handikappad!!

Har glömt min telefon hemma. Var längesedan jag kände mig så handikappad.
Ingen kan nå mig och jag kan inte nå någon.

Sitter på marknadsföringen och surar för mig själv.
Har även världens träningsvärk efter att jag igår stod och krattade en gräsmatta i fem timmar.
Visst var det självförvållat, men jag trodde inte att jag skulle få så ont i min kropp efter denna aktivitet.

Nu ska jag fortsätta sura en stund innan svärmor kommer och hämtar mig.

 

Den svenska sommaren

Den regnar bort som vanligt.
Regnrusket ligge kvar över Sundsvall och det känns riktigt surt att kliva upp på morgonen. Mr A ska ha en guldstjärna som orkar kliva upp på morgonen och promenera. Själv ligger jag och drar mig i sängen tills det är oundvikligt att kliva upp.
Efter jobbet och skoan idag så åker vi upp till stugan igen. Förhoppningsvis kommer der bli lite uppehåll, men risken för det är minimal. Så jag har bunkrat upp med böcker och skolarbete. Är riktigt laddad inför en egen "studieresa"

Igår var vi på vår soaré på lillebrors skola. Det var länge sedan jag skrattade så mycket som jag gjorde igår. Dom var så gulliga allihopa då de hade sin egna Idol 2010. Fick nästan en tår i ögat.
Tyvärr var mitt behov av hamburgare så stor så jag stannade inte kvar på fikat. Men jag sa till lillebror att vi får ha en egen bakdag hemma där han kan göra kakor åt sin syster.

En egen bagare, det är inte dumt det.

Nu ska jag fixa iordning mig och packa ner det sista i väskan innan det är dags att åka till skolan.

" Fyll inte livet med dagar, fyll dina dagar med liv"


Tiden rusar förbi

Det är bara ett par veckor kvar på skolan nu och vi har fortfarande inte påbörjat två av kurserna. Börjar känna mig riktigt stressad, men samtidigt vet jag att jag kommer ha ca två månader till att bara filura på hemma och fixa inför ankomsten av krypet.
Mr A börjar inse nu han också att tiden går fort, så antagligen blir denna helg den sista som vi kommer åka upp till stugan för att arbeta. Förhoppningsvis kommer vi kunna börja bygget hemma någon gång under nästa vecka

*längtar*

Ska snart åka till skolan, har bara 2 timmar lektion idag och sen blir det uppträdande på lillebrors skola, det har ryktats att han ska "spela" gitarr till en metallica låt, så det får man inte missa för allt i världen.

Ha en underbar dag i regnrusket


Aahhh!!

Jag borde ge mig själv en stor fet lavett, gud vilken dålig uppdatering jag har här.
Får kanske skylla på att skolan och graviditeten tar största delen av min tid så bloggen hamnar lite i skym undan.

Var i alla fall på kontroll hos barnmorskan förra veckan. Alla värden såg bra ut och bebis växer och växer för varje dag. Känner nu i stort sett varje kväll hur det lilla krypet lever rövare där inne, enbart för att "mamma" vill sova på nätterna. Tyvärr har  krypet inte blivit så stor så att "pappa" kan känna all rörelse. Men det kommer nog när vi minst anar det.

Det är mindre än 15 veckor kvar nu och jag känner hur jag blir mer och mer stressad för varje dag som går. Vi har inte hunnit med att börja på renoveringen hemma för all tid går åt till att jobba för Mr A, skola för mig och bastubygge i stugan på helgerna. Så det vette fan hur det här ska gå. 

Krypet får bo i "mammas" handväska de första veckorna..

Nej nu ska jag ta och möta upp min Neger och surra skit. Hoppas ni får en trevlig dag mina vänner. Kan inte lova att uppdateringarna kommer att hagla men jag ska göra mitt yttersta för att bli någorlunda bättre.

 

RSS 2.0