Skrattretande

Läste nyligen om att Northbikes reklam bild på deras hemsida har blivit fälld av reklamombudsmannen på grund av sitt sexistiska budskap. Jag kan inte göra något annat än att skratta åt de stackars människorna som inte har något bättre för sig än att anmäla så triviala saker.
Går man ut på krogen så hittar man för fan tjejer som har betydligt mindre kläder på kroppen. Ska det införas någon form av dresscode på svenska krogar oockså, förbud att visa hud på något sätt.

I årtionden har motorcyklar och snabba bilar gått hand i hand med "pinuppor", lättklädda kvinnor med kurvor. Just för att dessa vrålåk kan jämföras med de kvinnliga formerna. Inte vet jag men det känns nästan som att det var mer acceptabelt förr i tiden jämfört med i dagens samhälle.


Och inte för att tala om den där kvinnan som anmälde jarlsbergs reklamen inför reklamombudsmannen. HUr hon nu kunde få till det att deras slogan "smaken sitter i hålen" kunde vara något sexistiskt. Ja det berättar nog mer om hennes "vridna" fantasi, för vem fan kan tycka att en ost har med sex att göra oavsett om prdet hål är med eller inte.

Tragiskt att viktigare saker kommer i skym undan för så löjliga saker som en reklam annons på en hemsida.





Ska detta på något sätt vara sexistiskt???

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0