Farmor dag och möte

Godmorgon godmorgon.

Vi är uppe med tuppen som vanligt hör på Kuben.
Thula ville inte sova längre än till halv sex, så det var bara att bita i det sura äpplet och kliva upp.
Idag har vi planerat att vi ska åka ut till farmor och hälsa på.
Ska försöka göra hand och fot avtryck innan Thulas händer och fötter växer ännu mer.
Man vill ju försöka att det bevara det lilla medans det går.

Satt och kikade på bilder från BB igår och man kan klart och tydligt se att hon växer så det knakar, känns som att det går lite för fort. Vill att hon ska vara liten för alltid.
Men, men man kan inte få allt här i världen och det finns ju så mycket annat att se fram emot när det gäller lill trollet. Som första stegen, första orden, ja det första av allt.

Vid ett tiden ska vi på möte och skriva papperna på huset.
Sen håller vi bara tummarna att det finns någon som vill köpa lägenheten lite snabbt så vi kan flytta in så fort som möjligt. Fan det känns lite overkligt att man har hunnit samla på sig så mycket vuxen poäng. Gift, har barn, kombibil och nu hus. Nu fattas bara den lilla hunden som Mr A har tjatat om. Men han får faktist vänta ett tag till innan något sådant får flytta in.

Vid åtta ikväll har vi ett till möte med trygg hansa, någon herre som ska komma hit och diskutera barnförsäkring med oss. Är som en djungel när man ska välja vad som blir bäst för lilla Thula.
Någon som har tips på vilket försäkringsbolag som är det bästa?? Ni får gärna komma med råd.





Kommentarer
Postat av: Sandra

Gör det enkelt, kräv inte att du ska förstå allt, förlita dig till det försäkringsbolag där du har dina andra försäkringar. De flesta erbjuder i princip samma skydd. Lycka till! :) Kram / Sandra

2010-09-29 @ 08:21:32
URL: http://fenixcharisma.blogg.se/
Postat av: Petra

Heeej! Ja men vi måste träffas. Till helgen är det inget inbokat för vår del så en date vore kul. Vad roligt med huset, känner att det kliar i mina fingrar = bra tecken för då har ni gratis hjälp! Vi hörs nått innan helgen.

2010-09-29 @ 13:17:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0